Поранені тернопільські захисники продовжують отримувати по 10000 гривень на лікування та реабілітацію – Сергій Надал

Надал допомога пораненим 2 1Десять поранених військових з Тернополя отримають по 10000 гривень на лікування та реабілітацію. Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Хто має право на виплати

7 лютого було затверджено Положення про виділення пораненим одноразової допомоги у сумі 10000 грн. Допомогу на лікування (реабілітацію) можуть отримати тернопільські військовослужбовці, які беруть чи брали участь у бойових діях, забезпеченні здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України. При цьому отримали поранення внаслідок контузії, травми або каліцтва після 01 січня 2024 року.

Пряма мова мера

«Мені дуже приємно бачити успіхи у лікуванні воїнів і я щиро дякую тернопільським медикам за старання у допомозі нашим захисникам. Міська рада також намагається постійно допомагати пораненим. На засіданні виконавчого комітету виділили кошти на одноразову допомогу у сумі 10000 гривень для десяти поранених Героїв. Продовжується прийом документів для виплат іншим пораненим. Бажаємо всією громадою найшвидшого одужання всім пораненим», - заявив міський голова Сергій Надал.

 

Куди звертатися і які треба документи

Для отримання одноразової грошової допомоги військовослужбовці повинні звернутись у відділ звернень (вул. Листопадова, 6) із заявою на ім’я міського голови та надати відповідні документи:

  • копія реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника;
  • реквізити рахунку військовослужбовця, відкритого в банківській установі;
  • копія довідки по обставини травми (поранення, контузії, каліцтва), видана військовою частиною;
  • копія військового квитка з відміткою про мобілізацію для осіб зареєстрованих на території Тернопільської громади після прийняття рішення виконавчого комітету від 27.12.2023 №1768;
  • копія дійсної довідки внутрішньо переміщеної особи, яка видана управлінням соціальної політики Тернопільської міської ради (подають внутрішньо переміщені особи).

Нагадаємо

У Тернополі триває комплексна програма фінансової підтримки наших Героїв. Напередодні нового 2024 року виконавчий комітет прийняв Положення про надання тернопільським військовослужбовцям грошової допомоги на забезпечення спорядженням та технічними засобами у розмірі 10000 гривень. Таку допомогу уже отримали 940 військовослужбовців Тернопільської громади.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com