Сьогодні завершується реєстрація на ЗНО-2021

зно оррмотрРеєстрація на ЗНО 2021 року завершується сьогодні, 5 березня. До цього дня також можна внести зміни в персональні дані учасника ЗНО, якщо в Сертифікаті учасника виявлено помилку.

5 березня – останній день, визначений для відправлення поштою реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Дату подання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті.

Регіональні центри оцінювання якості освіти документи, надіслані після 5 березня, опрацьовувати не будуть.

Перевірити стан опрацювання реєстраційних документів після надсилання можна за допомогою спеціального сервісу. Для цього до нього потрібно ввести номер реєстраційної картки.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа, що реєструвалася, отримує в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням. Якщо Сертифікат не надійшов, слід перевірити стан опрацювання реєстраційних документів за допомогою спеціального сервісу.

Якщо особа вже має Сертифікат, однак виявила помилку в персональних даних, можна внести необхідні зміни до 5 березня, скориставшись спеціальним сервісом ”Внести зміни”.

Про всі деталі цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання можна дізнатися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com