Відтепер дізнатися баланс електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» можна у сервісі «Сіті-бот Назар»

фкСервіс сіті-бот «Назар» майже два роки працює у Тернополі та допомагає мешканцям громади отримувати необхідну інформацію щодо відключення електроенергії, дізнатися ім’я депутата за місцем проживання, подати показники за комунальні послуги та інше.

А відтепер тернополяни можуть дізнатися і про свій баланс на електронному квитку «Соціальна карта тернополянина», а також все про його оформлення.

Для того, щоб скритстатися цією можливістю, потрібно обрати пункт «Довідка», а у переліку категорій, запропонованих сіті-ботом, обрати пункт  «Карта тернополянина» у якому система проопнує перевірити баланс або ознайомитися, як оформити карту.

Як мешканці можуть підключитися до сервісу сіті-бот «Назар»? Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому встановлено Viber чи Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер. На вказаному сайті Ви також знайдете відповіді на запитання і відеоінструкції.

У Тернополі сервіс сіті-бот «Назар» реалізовано за підтримки Тернопільської міської ради та представництва Viber в Україні.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com