На Тернопільщині минулого тижня правоохоронці задокументували понад 300 порушень правил карантину

карантин коронавірус 56Щодня на території області 40 мобільних рейдових груп з числа працівників поліції, представників Держпродспоживслужби, Укртрансбезпеки та інших уповноважених осіб перевіряють виконання карантинних обмежень суб’єктами господарювання, перевізниками та громадянами.

За інформацією Управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області, за минулий тиждень, з 29 листопада по 6 грудня, рейдові групи виявили 312 порушень карантинних вимог. Складено 25 адмінпротоколів за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Зокрема, на заклади громадського харчування, продовольчі магазини та перевізників. Порушення відповідної статті тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу. Для громадян це від 17 тис. до 34 тис. гривень, для посадових осіб – від 34 тис. до 170 тис. гривень.

Також правоохоронці винесли 287 адмінпостанов через перебування осіб у громадських місцях без захисних масок. За нехтування масковим режимом передбачено накладення штрафу від 170 грн до 255.

Нагадаємо, що з 6 грудня на території Тернопільщини почали діяти нові обмеження. Вони стосуються, у першу чергу, невакцинованих громадян. Тепер без COVID-документів потрапити можна буде не всюди. Напередодні поліцейські організовували рейди з метою роз’яснення нових змін жителям області, а також посилили проведення превентивної роботи у цьому напрямку.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com