Кращі борці Тернополя з рук міського голови отримали подяки та цінні подарунки

nagorodgennya 13 07 2022Високі результати на українській та європейській спортивних аренах здобувають раз-у-раз тернопільські борці.

Тож сьогодні, 13 липня, міський голова Сергій Надал нагородив подяками та цінними подарунками тернопільських спортсменів та тренерів з греко-римської боротьби, які показали свій професіоналізм на чемпіонатах з греко-римської боротьби.

Зокрема, нагородні знаки міського отримали:

- Максим Радик – вихованець КЗ «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби», призер чемпіонату Європи з греко-римської боротьби (U-17);

- Едуард Стрільчук – майстер спорту України, переможець чемпіонату України з греко-римської боротьби серед чоловіків віком до 23- років.

Таку ж нагороду вручено і Віталію Ліщинському - Заслуженому тренеру України, старшому тренеру-викладачу «КДЮСШ з греко-римської боротби». Подякою у галузі спорту відзначено Володомира Лучанко - тренера-викладача «КДЮСШ з греко-римської боротьби».

До слова, з нагоди 75-річчя цінним подарунком нагороджено також Миколу Філя, працівника «Дитячо-юнацька спортивна школа «Футбольна академія «Тернопіль»».

nagorodgennya luchanko 13 07 2022

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com