Хакатон для учнів #CVIDOMI_відбудовувати_країну!

hakatonМала академія наук України разом з Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine та бізнес-інкубатором Ukrainian Future Incubator за підтримки ТРЦ Gulliver проведуть хакатон #CVIDOMI_відбудовувати_країну. Це подія для майбутніх відбудовувачів і відбудовувачок України. Юні учасники та учасниці генеруватимуть ідеї інноваційних і наукових проєктів, які допоможуть нашій країні в майбутньому. На тебе чекають два тижні драйвової роботи, нові знайомства та можливість допомогти Україні своїми ідеями.

 Коли? 5–17 червня. Хто може взяти участь? Учні 8–11 класів. У яких категоріях можна генерувати ідеї?

— Екологія.
— Медицина та здоров’я.
— Технології та інженерія.
— Освіта.
— Сільське господарство.
— Інше (можеш запропонувати свою категорію).
Організатори запропонують кілька проблем на вибір, над якими команди працюватимуть упродовж 2 тижнів. Можна працювати над своєю ідеєю. 5 -16 червня команди разом із менторами спілкуватимуться в чатах та Zoom, створюватимуть презентацію та готуватимуть виступ. Фінал -17 червня у Києві! Взяти в ньому участь можна офлайн і онлайн.
Кожна команда презентує напрацювання перед членами журі — представниками бізнесу з різних сфер. Реєстрація: https://forms.gle/rp6DEQDJRZjwdr8D8. Реєструйся командою (3–8 осіб) або індивідуально (ми об’єднаємо вас у команди за категоріями). ДЕДЛАЙН РЕЄСТРАЦІЇ: 22 травня

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com