На Тернопільщині є робота для будівельників

249ea631 52d7 4ba7 ad02 1b897fbb3c4dБудівництво є однією з найважливіших галузей народного господарства. В Україні працівники більше 200 професій задіяні у спорудженні будівель різних видів і призначення. Попит на таких фахівців є завжди.

Цьогоріч роботодавці подали у службу зайнятості Тернопільської області 110 вакансій для фахівців будівельної галузі. Більшість цих робочих місць вже укомплектована, проте на сьогодні будівельні організації краю мають 37 актуальних вакансій, з них:

22 – на спорудження житлових і нежитлових будівель,

11 - на спеціалізовані роботи (електромонтажні, штукатурні та інші роботи із завершення будівництва - встановлення столярних виробів, монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування),

4 - на будівництво споруд (доріг, автострад; споруд електропостачання та телекомунікацій, мостів). 

Роботодавцям потрібні архітектор, головний інженер, інженери-будівельники, інженери-проектувальники, техніки будівельні, майстри будівельних та монтажних робіт, лицювальники-плиточники, мулярі, малярі, кранівники, екскаваторники, монтажники, бетонярі, слюсарі-сантехніки, шпаклювальники, штукатури, працівники на допоміжних та підсобних роботах.

Якщо Вас цікавить робота в будівельній галузі, але Ви не маєте потрібного фахового рівня, можна здобути бажану професію чи підвищити свою кваліфікацію за спрямуванням служби зайнятості Тернопільщини.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com