«Прокачай свій English». У Тернополі відкрили набір на безоплатні курси англійської для дорослих — як зареєструватися?

9bae74e537e644be8c72a47c83b0284eУ Тернополі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру відкрили набір на безкоштовні курси англійської мови для дорослих. Англійську мову тут можна вивчати «з нуля», а долучитися до занять запрошують усіх охочих. 

За словами організаторів, курси англійської мови у просторі користуються дедалі більшою популярністю серед жителів та жительок Тернополя. Тож команда вирішила відкрити новий набір у групу, яка вивчатиме мову «з нуля». 

«Спеціалізовані курси нерідко коштують дорого, проте у Гончаренко центрі ми навчаємо іноземної безкоштовно. Разом із викладачами створили програму, яка поєднує ефективне вивчення всіх аспектів мови і багато розмовної практики. По завершенню курсів наші учні опановують базові рівні та можуть відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та підтримувати діалог», — розповідають у Гончаренко центрі Тернопіль. 

Учасники, які успішно завершили навчання, зможуть отримати сертифікат. Навчання на курсах англійської повністю безоплатне, а для участі достатньо записатися за номером +38 (067) 458 85 07. Заняття відбуватимуться за адресою вул. Коперника, 16 (Гончаренко центр Тернопіль). 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com