У Тернополі підприємці обговорили, як перетворити рукодільне хобі на успішний бізнес

open speys 24 09 2024 5

У новому просторі «OPEN SPACE Тернопіль» відбувся перший захід для підприємців, який зібрав понад 20 учасників. Темою зустрічі стала «Як перетворити рукодільне хобі на успішний бізнес», яку провела майстриня-підприємиця Оля Биндас.

Вона поділилася своєю історією перетворення захоплення рукоділлям у прибуткову справу, а також дала практичні поради для розвитку власних проєктів.

Цей захід став першим кроком у рамках ініціативи «Підприємцем бути легко», яка реалізується Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні та фінансується урядом Німеччини. Проект передбачає різноманітні тренінги, навчання та семінари для підприємців.
Як зазначила начальниця управління економіки, промисловості та праці Тетяна Корчак, «OPEN SPACE Тернопіль» стане місцем для спілкування і обміну досвідом як для початківців у бізнесі, так і для підприємців з досвідом. Простір буде обладнаний коворкінг-центрами, тренінговими кімнатами, конференц-залом, творчими студіями та іншими ресурсами для навчання і розвитку.
У рамках проєкту заплановано 18 заходів, які триватимуть до 30 жовтня. Усі охочі можуть долучитися до наступних подій у новому просторі.
 
Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
 
 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com