У Тернополі провели тренінг для підприємців та тих, хто планує відкрити власну справу

open speys 14 10 2024 2

Тренінг на тему «Бізнес та податки. Особливості звітування та сплати податків», який відбувся 12 жовтня в приміщенні «OPEN SPACE Тернопіль» зібрав підприємців та тих, хто планує відкрити власну справу.

Учасники мали змогу отримати цінні знання та практичні поради від професійного бухгалтера.

Фаховий бухгалтер, який обслуговує підприємців і активно працює з податковою, розповів про основні аспекти податкового законодавства та особливості звітування. Учасники дізналися про корисні рекомендації щодо сплати податків, а також мали змогу ставити запитання і отримати відповіді на актуальні теми, що стосуються ведення бізнесу в Україні.

«Наш формат заходів - це невеликі за кількістю учасників міні-тренінги, що дозволяє людям знайомитися та активно спілкуватися. На сьогоднішній зустрічі слухачі отримали корисну інформацію, практичні поради та детальні пояснення, за чим і прийшли на захід», - зазначив директор Інституту сталого регіонального розвитку Володимир Василевський. 

open speys 14 10 2024 9

В рамках проєкту заплановано проведення 18 заходів, які триватимуть до 30 жовтня. Усі охочі можуть долучитися до наступних подій у новому просторі. Анонси подій можна знайти на офіційній сторінці Open Space Ternopil.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com