На Тернопільщині правоохоронці «накрили» три підпільних цехи з виготовлення алкоголю

IMG 8558Двоє жителів Гусятинщини підозрюються у виготовленні та збуті фальсифікованих алкогольних напоїв. Реалізовували незаконно виготовлений спирт та інший алкоголь «бізнесмени» через власний магазин та інші торгові точки.

За версією слідства, двоє мешканців Гусятинського району організували діяльність трьох підпільних цехів з виготовлення спирту та алкогольних напоїв на території смт. Гусятин Тернопільської області. Спеціальне обладнання для виробництва спирту, змайстроване одним із фігурантів кримінального провадження, дозволяло в умовах підпільного цеху отримувати контрафактну продукцію з об’ємною часткою спирту у ній - 90-95 відсотків.

Працівники правоохоронних органів під час обшуків виявили та вилучили 12 «приладів», що забезпечували виготовлення спирту шляхом ректифікації, понад 2000 літрів незаконно виготовленого спирту та алкогольних напоїв і транспортний засіб, який використовувався у протиправній діяльності.

IMG 20191007 WA0005

Зловмисникам, які, діючи за попередньою змовою, організували незаконне виготовлення та збут спирту та алкогольних напоїв повідомлено про підозру за ч. 1, 2 ст. 204 КК України, зазначають у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com