На Тернопільщині ліквідовано два незаконні цехи з виробництва алкоголю

підпільний алкогольНа Тернопільщині під керівництвом прокуратури припинено діяльність двох підпільних виробництв алкогольних напоїв та їх розповсюдження через мережу Інтернет.

Діяльність організували двоє осіб, до якої вони також залучили своїх близьких родичів. Замовлення на спирт та алкогольні напої приймались через спеціалізований сайт, а збут виготовленого фальсифікату здійснювався через служби кур’єрської доставки, при цьому відправниками вказувались недостовірні дані щодо вмісту вантажу.

У ході проведення санкціонованих слідчим суддею обшуків виявлено та вилучено близько 2800 літрів незаконно виготовлених горілки й коньяку, розлитих у так звані «бег-ін-бокси» та пластикову тару (що заборонено законом), 180 літрів рідини із різким запахом спирту, смакові есенції для коньячних та горілчаних виробів, пристрої для змішування спиртосуміші (купажу), спиртометри, фільтри, значну кількість пластикової тари, корків для закупорювання та інше знаряддя, що використовувалось у протиправній діяльності.

Загальна вартість вилучених з незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей становить близько 900 000 гривень. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене, призначення відповідних експертиз та повідомлення про підозри особам, причетним до злочину.

Досудове розслідування триває, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com