Топ-10 січневих вакансій і зарплат Тернопільщини 2022 року

робота 49392Станом на початок січня через службу зайнятості Тернопільщини 270 роботодавців шукали працівників на 530 вакансій. Серед них 6,8% - із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Так, зарплату у 30 тис. грн пропонують системному програмісту, по 20 тис. грн і вище – водіям тролейбуса, інженерам, заступнику директора, електромеханікам з ліфтів, монтажнику; 18 тис. грн – маляру і водіям автотранспортних засобів; 17-15 тис. грн пропонують керуючому відділенням, майстру шляховому, механіку, завмайстерні, юристу, інженеру-проектувальнику, забивачу худоби, стоматологу-терапевту, бухгалтеру, шихтувальнику, бригадиру з утримання й ремонту колій, 14-12 тис. грн готові платити автогрейдеристу, головному бухгалтеру та начальнику відділу, юрисконсульту, вантажнику, зоотехніку, екскаваторнику, фрезерувальнику, електрику, електрозварнику та ін.

Середній розмір заробітної плати у вакансіях - 8101 грн.

За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників у сфері торгівлі і ремонту транспортних засобів, переробній промисловості та в сфері транспорту, складського господарства, поштовій і кур'єрській діяльності.

Найбільший попит мають: водії, продавці, лікарі, листоноші, слюсарі, кухарі, інженери, підсобники, касири, начальники відділень зв’язку, швачки та ін.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com