28 січня - Всесвітній день безробітних

безробітні 3993292323У цей день особлива увага суспільства і урядів країн звернена на проблеми зайнятості населення та безробіття, здійснюється заклик до роботодавців створювати нові робочі місця та зберігати вже існуючі з достойними зарплатами та умовами праці.

Можливо безробітні сьогодні навіть засумують більше, ніж звичайно. Насправді, опускати руки не варто. Якщо Ви втратили роботу, найголовніше в цій ситуації - не дозволяти сформувати у себе характер безробітного. Вчіться правильно поводитися в кризові моменти свого життя, не бійтеся рухатися вперед, опановувати нові навички, змінювати професійний шлях. Будіть в собі інтерес до життя, пробуючи нові види діяльності!

А фахівці служби зайнятості Тернопільщини Вам допоможуть!

Лише упродовж минулого року вони допомогли у працевлаштуванні 11,2 тис. краян, з них 189 – з компенсацією роботодавцям витрат єдиного соціального внеску; 5 - отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності та відкрили власну справу.

Тимчасову роботу мали 1278 осіб, після її завершення - третина залишилися працювати на постійних робочих місцях.

2,5 тис. безробітних скористалися можливістю здобути нову професію. Після завершення профнавчання 99% слухачів знайшли роботу.

22 краян отримали безкоштовні ваучери на оплату навчання; 12 - підтвердили результати неформального навчання за професією кухар.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com