Дев’ятий сезон змагань KOZA MUSIC BATTLE пройде у Тернополі

kmb фб

KOZA MUSIC BATTLE - найбільший у регіоні музичний конкурс серед молодих українських гуртів, які творять у жанрі інді, сінті, рок, стонер, реґі тощо. Сьогодні добре відомі його переможці минулих років – KRUT, Our Atlantic, Provulok.

Конкурс проводився у 2013-2019рр задля підтримки українських музикантів. Торік після трирічної перерви легендарний змаг успішно відродили в найкультурнішому укритті країни - креативному кластері Na пошті у Тернополі. І батл вкотре довів: українська музика є, її багато, і у часі війни це також зброя.

Коза Мюзік батл - тріумфальний поступ молодих українських виконавців, які пропонують авторські твори. Поступ активних і вмотивованих музичних гуртів, які готові відстоювати своє і мають що сказати глядачу. Коза Мюзік батл - це натхненний вибух музичної творчости, запекла боротьба, жага перемоги і неймовірний сценічний досвід, а ще серйозна винагорода: виступ на масштабному фестивалі у столиці.

Цьогоріч фінансування проєкту здійснюється з Фонду стійкості Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut, і завдяки гранту #performa від Kyiv Contemporaty Music Days, Performing Arts Fund NL та Міністерства освіти, культури та науки Нідерландів.

Реєстрація учасників триватиме до 15 вересня!

KOZA MUSIC BATTLE відкритий як для музичних колективів, так й для індивідуальних проєктів з України, які грають не більше 5 років та мають програму власної творчості тривалістю не менше 20 хвилин. Подати заявку та дізнатися деталі конкурсу можна за посиланням: http://surl.li/wvilvg

Буде відібрано 16 музичних проєктів, які продовжать боротьбу за перемогу під час виступів офлайн. Проєкти, що найкраще доведуть свою драйвовість, оригінальність та майстерність запишуть трек на студії, поїдуть на Atlas у Київ у 2025 році, а також отримають славу та всесвітнє визнання.

“Після тривалого карантину Україну накрила повномасштабна війна. Для музикантів цей час є критичним. На перший план у всіх нас виступила допомога захисникам. Чимало артистів-учасників КМБ попередніх років зараз служать у лавах ЗСУ. Соліст гурту Nice Cream, переможець другого батлу, Артур Сніткус загинув на фронті. Та це не означає, що творчість припинилася. А оригінальний, креативний, талановитий український музичний продукт завжди на часі. Сьогодні, коли спала перша хвиля “байрактарщини”, запрошуємо учасників заявити про себе, а глядачів - отримати драйв від яскравого музичного явища. Нехай цей сплеск енергії підтримає наших сучасників і додасть натхнення і сил для нових гідних справ - як творчих, так і буденних. Із щирою подякою до наших захисників і захисниць, задля ствердження молодої незалежної української музики, - розповідає керівниця «Інституту міської культури» Марічка Юрчак.

Всі етапи конкурсу проходитимуть по середах наживо в Тернополі в креативному кластері Na пошті (вул. Коперника, 4, укриття). Вхід вільний!

Стежити, вболівати, і навіть брати участь у голосуванні можуть усі охочі - кожен виступ транслюватиметься на ютуб каналі Na пошті (https://youtube.com/@naposhti). Щоправда, обирати переможців буде не публіка, а кваліфіковане журі. Всього пройде сім конкурсних виступів, перший змаг - уже 2 жовтня.

Запрошуємо музикантів до участі та поширення можливостей серед творчої спільноти.

Організатор конкурсу: ГО “Інститут міської культури” @imk.ternopil

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com