Тернопільський гламур радо приймав сумновідому столичну українофобку

84828604 2324195687878887 2117552274317246464 oСкандальна телеведуча Сніжана Єгорова побувала у Тернополі. Про її візит до нашого міста ділиться враженнями «Про все».

Відкрито пропагувати сепаратизм у Тернополі складно, а то й небезпечно. А от пропагувати ватництво, русскомірскіє цінності і банальний рагулізм - запросто. Зі своїх сторінок у соцмережах тернопільські "дужанки" забирають світлини з цьомками-бомками з Сніжаною Єгоровою. Невдобно получилося. Але світлини - прибереш, а гнилу рагульську сутність куди подієш? Для архіву збережемо зізнання однієї з провідниць тернопільських рагулих Наталії Стефанчук.

«30.01.2020. У Тернопіль приїхала відома українська акторка, популярна ведуча з 25 річним досвідом, засновниця проекту «Город S», мама 5 дітей і просто БОГИНЯ.

Сніжана ЄГОРОВА!!!

Харизматична особистість презентувала свою другу книгу «Вона. Чому швейцарський годинник показує точний час?», з кожною тернополянкою, яка прийшла на зустріч, поспілкувалась, поставила автограф і зробила селфі. Це єдина Жінка в Україні, яка змінила закон,який надав юридичну відповідальність батькам ,що залишили своїх дітей після розлучення, відкрив двері закордон цим дітям. Сильна, відважна, цілеспрямована - вона є надзвичайно багатогранним співбесідником, який тонко відчуває настрій і бажання інших.

Сніжаночко Снежана Егорова, д я к у є м о, що ти завітала у Тернопіль!!!

Тернополянки полюбили тебе з першої зустрічі!!!

Чекаємо на нові книги, підтримуємо твої проекти, любимо і обнімаємо!!! Обов’язково втілимо у життя подарунок від ТМ «НАТАЛІ- МОДА», адже БОГИНЯ завжди сяє красою, довершеністю і випромінює добро і світло!!!

До наступної зустрічі!!!

Ps. Зустріч була організована Ольгою Навроцькою за підтримки і допомоги ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області»( Президент Ірина Демкура), за що висловлюємо велику вдячність», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці Наталія Стефанчк.

44343343

7373732

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com