Тернополяни Tik Tu озвучать фільм наживо на кінофестивалі Wiz-Art у Львові

показ Wiz Art7 вересня о 19:00 у дворику львівської Ратуші пройде церемонія відкриття 13-го фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art, на якій виступить тернопільський гурт Tik Tu.

Tik Tu озвучать наживо озвучать фільм з програми Sound&Vision, якою і відкриють фестиваль. Окрім Tik Tu виступатимуть Pilikayu, Паліндром, Мар’яни Клочко, Марк Токар та Монтеск'є.

Фільми показуватимуть двічі – спершу у супроводі електронної та класичної музики, а потім з оригінальним звуком. Музиканти оригінальні аудіодоріжки до фільмів почують аж разом з глядачами – під час повторного перегляду фільмів.

Спостерігати за подією можна буде онлайн на Facebook-сторінці організаторів (https://www.facebook.com/earthshakingfilms).

Традиційно фестиваль Wiz-Art відбувається офлайн у Львові, але цього року всі фільми з програми можна буде подивитися безкоштовно та онлайн з будь-якого регіону України.

показ Wiz Art 4

Фестиваль відбудеться з 7 до 13 вересня, онлайн фільми можна дивитися після рестрації на сайті https://wizartfest.bigshort.com.ua/. У програмі півтори сотні свіжих короткометражних фільми з України та світу, а також зустрічі з режисерами.

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/594886078063686

13-й Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art відбудеться за підтримки Українського культурного фонду, Львівської міської ради та ДержКіно України.

Організатор фестивалю: кураторське об’єднання Wiz-Art

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com