Юних художників запрошують до участі в конкурсі малюнка на спортивну тематику до Дня Святого Миколая

5654477 павак6

Юних художників запрошують до участі в обласному дитячому конкурсі малюнка на спортивну тематику до Дня Святого Миколая.

Конкурс триватиме з 16 листопада до 14 грудня. Усі надіслані малюнки мають бути присвячені темі спорту.

Організаторами обласного дитячого конкурсу малюнка на спортивну тему до Дня Святого Миколая є обласне управління фізичної культури та спорту та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Щодо вимог до участі у конкурсі, то, згідно Положення, роботи, які подаються, мають бути авторськими, виконаними власноруч (олівцями, фломастерами, фарбами) на аркуші формату А4, без допомоги інших осіб. З деталями щодо участі можна ознайомитись на сайті https://www.oblsport.te.ua/.

Малюнки, представлені на конкурс, будуть опубліковані на сайті управління фізичної культури та спорту, у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/, на сторінці соціальної мережі Інстаграм – tr_sport_for_all і на Ютуб-каналі  https://cutt.ly/kf9Xfl6.

Переможці та призери визначаються за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/ ) до 14 грудня. Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) до фотографії малюнка. Також ще одну трійку призерів, за умовами проведення Конкурсу, визначає журі.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com