Сергій Надал: Чорнобильці врятували наступні покоління українців

8909878 6789876567890Їх приклад сьогодні наслідують всі, хто перебуває на передовій боротьби з коронавірусом

Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь у пам’ятних заходах з нагоди вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 

Від імені тернопільської громади Сергій Надал висловлюю глибоку шану і подяку усім, хто допомагав долати наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції. 

“Чорнобильці йшли у ядерне пекло. Втрачали здоров’я і життя. Розуміли усі ризики, проте знемагаючи від втоми, продовжували працювати. Вони дали шанс майбутнім поколінням на життя. Подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС — це прояв справжньої людяності та жертовності заради ближнього. Відвага та мужність чорнобильців врятувала Україну та світ від глобальної катастрофи”, - сказав міський голова Тернополя виступаючи під час пам’ятних заходів.

Врізка: Сергій Надал: Чорнобильці йшли у ядерне пекло, щоб врятувати Україну та світ

Сергій Надал нагадав, що 14 грудня  34 роки тому ціною надлюдських зусиль десятків тисяч мужніх людей над зруйнованим енергоблоком ЧАЕС завершили будівництво саркофагу та зупинили викид вбивчої радіації у довколишній простір.

“Сьогодні ми схиляємо голову перед подвигом ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Пам’ятаємо і молимось за кожного, чиє життя забрав Чорнобиль. Хай Господь щедро благословить тих, хто вижив у найбільшій техногенній катастрофі у нашій історії і врятував інших! Щиро бажаю здоров’я і добра ліквідаторам аварії на ЧАЕС та їхнім родинам!”- сказав Сергій Надал.

Врізка: Сергій Надал: Сьогодні приклад чорнобильців надихає на боротьбу з новою глобальною загрозою — коронавірусом

Міський голова підкреслив, що чорнобильця стали прикладом для багатьох українців, які сьогодні ризикують здоров’ям та життя задля спільного блага у боротьбі з пандемією коронавірусом.

“Приклад чорнобильців надихає наших лікарів, поліцейських, працівників служб надзвичайних ситуацій, волонтерів, котрі сьогодні ризикують життям та здоров’ям на передовій боротьби із новою небезпечною загрозою — коронавірусом”, - сказав Сергій Надал.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com