Мандрівний фестиваль документального кіно Docudays UA завітав у Тернопіль

докюдейс18 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA стартує у Тернополі.

Фестиваль організовують з метою сприяння дотриманню й захисту прав людини та основоположних свобод, утвердження розуміння людської гідності як найвищої цінності, підвищення рівня громадянської активності в Україні і популяризації документального кіно.

Фестиваль відбувається щороку впродовж останнього тижня березня в Києві, а після завершення Docudays UA презентує найкращі фільми у регіонах України в межах Мандрівного фестивалю. 2 листопада фестиваль завітає на Тернопільщину.

3 листопада о 14:00 год. у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці, яка вже не перший рік є партнером Docudays UA, відбудеться перегляд та обговорення стрічки французької письменниці й кінорежисерки Елеонор Вебер «Ночі вже більше не буде».

«Фільм побудовано на основі відеохроніки американських і французьких збройних сил в Афганістані, Іраку, Сирії. Як бачимо, від того, що війна ведеться із застосуванням високоточної зброї та всевидячих засобів стеження, її обличчя не стає більш привабливим», — анонсують у бібліотеці та запрошують до перегляду всіх бажаючих.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com