У Заліщиках відбувся перший "Dnister CUP"!

nuvaa25 жовтня, у Заліщиках стартував перший з серії дитячо-юнацьких футбольних змагань "DNISTER CUP". На старт вийшли юнаки 2011/2012 років народження. Загалом участь у турнірі взяли 8 команд із Тернопільської та Чернівецької областей. Перед початком змагань ФК "Дністер" Заліщики долучився до соціальної ініціативи, подарувавши 10 футбольних м'ячів вихованцям Заліщицького навчально-реабілітаційного центру Тернопільської обласної ради. На груповому етапі, команди поділили на дві групи А та Б. У першому квартеті команди посіли наступні місця:

1. ДЮСШ Теребовля — 9 очок

2. "Дністер" Заліщики — 4 очки

3. "Спарта-1" Чернівці — 4 очки

4. КУТОР ТО ДЮСШ "Чемпіон-2" Тернопіль — 0 очок

Для визначення володаря другого місця знадобилась серія післяматчевих пенальті, адже у двох команд — "Дністер" та "Спарта-1" були абсолютно ідентичні показники, згідно з усіма нормами регламенту. У серії пенальті перемогу святкували юнаки "Дністра", які вийшли у плей-офф за бронзові медалі.

У другій четвірці місця розподілились наступним чином:

1. ДЮСШ Борщів — 6 очок

2. "Спарта-2" Чернівці — 5 очок

3. КУТОР ТО ДЮСШ "Чемпіон-1" Тернопіль — 4 очки

4. "Голбері" Чернівці — 1 очко

У матчі за 7-8 місце "Чемпіон-2" поступився "Голбері" з рахунком 0:2. У поєдинку за 5-6 місця "Чемпіон-2" поступився "Спарті-1" з рахунком 1:4. У грі за "бронзу" турніру господарі "Дністер" з рахунком 2:0 обіграли чернівецьку "Спарту-2" — 2:0. А у фінальній грі вихованці ДЮСШ Борщів переграли команду ДЮСШ Теребовля 2:0. Нагороди за підсумком отримали усі без винятку юні футболісти. А команди-призери нагородили спеціальними Кубками DNISTER CUP! У індивідуальних номінаціях визначили наступних найкращих:

Найкращий воротар — Михайло Педун ("Чемпіон" Тернопіль)

Найкращий захисник — Павло Хитрий ("Дністер" Заліщики)

Найкращий півзахисник — Роман Яворський (ДЮСШ Теребовля)

Найкращий нападник — Юліан Вікнянський ("Спарта" Чернівці)

Найкращий гравець — Матвій Калинчук (ДЮСШ Борщів)

А приз за найкращого уболівальника турніру завоювали прихильники чернівецької команди "Голбері", які активно підтримували своїх юних футболістів! ФК "Дністер" Заліщики висловлює подяку усім командам, які взяли участь у турнірі! Окрема подяка нашому партнеру "Карпатські мінеральні води" за надану питну воду усім командам та солодкі призи! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість розвивати футбол серед юних українців та проводити турніри!

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com