Проєкт «Альманах літературних творів бібліотечних працівників Тернопілля» шукає таланти

tvorchi n 600x400Тернопільська обласна бібліотека для молоді впорядковує та готує до друку “Альманах літературних творів бібліотечних працівників”.

Ми знаємо, що серед Вас є багато талановитих особистостей. Наразі ми шукаємо авторок-початківців, досвідчених письменниць та поетес, есеїсток, які готові показати літературний хист та долучитися до нашого амбітного проєкту.

 Як взяти участь:
– до 01 вересня 2024 року надіслати свої опубліковані чи неопубліковані раніше літературні твори в жанрах: вірші, есе, казки, новели на електронну адресу науково-методичного відділу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

У листі вкажіть прізвище, ім’я, по-батькові, контактні дані та коротку біографічну довідку (до 250 слів), додайте фото. 

Вимоги до тексту: документ Microsoft Word, формат А4 (шрифт Times New Roman, кегль 14, інтервал 1.5, поля стандартні).
Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек всі учасниці проєкту зустрінуться в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді на літературних посиденьках та запрезентують свою творчість тернопільській громаді.

Проєкт “Альманах літературних творів бібліотечних працівників Тернопілля” реалізовується Молодіжною книгозбірнею, при підтримці Тернопільського обласного відділення ВГО УБА.

Більше інформації за телефоном: +38 068 912 16 68

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com