В Теребовлі батьки та діти мали спільне тренування з боксу «Підтримай мене, татусю!»

photo 2020 11 03 15 22 46Спільне тренування родин з боксу «Підтримай мене, татусю!» відбулось у Теребовлянському Центрі розвитку спорту. З ініціативою провести таке планове заняття загальної та спеціальної фізичної підготовки початкової групи, під час якого разом тренувалися б батьки та діти, виступив тренер з боксу Віталій Москва. «Спільні заняття допомагають налагодити контакт між батьками та дітьми, покращити відносини між ними, а найголовніше – залучають до здорового способу життя, адже здорові звички та перші спортивні вміння і навички діти здобувають у своїй родині», - переконаний тренер.

Окрім цього, на його думку, діти, як у молодшому, так і в середньому віці, вимагають усілякої підтримки у їхніх різноманітних, зокрема, й спортивних захопленнях.

Відтак, під час заняття батьки виконали навантаження, яке діти щоразу отримують на звичайному тренуванні, а це виявилось дуже непросто.

Після завершення всі учасники були нагороджені грамотами від Центру розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради. Як наголосив директор Центру Ярослав Королюк, в результаті таких заходів діти отримуватимуть більшу моральну підтримку від своїх батьків та разом із усією родиною залучатимуться до здорового способу життя.

photo 2020 11 03 15 23 10

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com