100% цьогорічних вакансій ПАП «Аркадія», що на Гусятинщині, укомплектовано службою зайнятості

4334443 65655655ПАП «Аркадія», що на Гусятинщині, - одне з найбільших агропромислових підприємств не лише району, а й Тернопільської області, яке активно співпрацює із Гусятинською райфілією Тернопільського обласного центру зайнятості щодо добору кадрів.

Так, до прикладу, у 2020 році підприємство мало потребу у 78 працівниках. За допомогою у звернулося в службу зайнятості. Завдяки оперативній роботі кар’єрних радників, рекрутерів та інших фахівців райфілії ОЦЗ 100% вакансій були укомплектовані, в тому числі працевлаштовано одну особу з інвалідністю. Було організовано й роботи тимчасового характеру, в яких у 2020 році взяли участь 15 безробітних краян (у 2019-му – 27).

На замовлення ПАП «Аркадія» минулоріч 44 краянина пройшли підвищення кваліфікації за напрямом “Обробка землі”, у 2020 році на виробництві стажувалося ще 19 безробітних, усі були працевлаштовані.

«ПАП «Аркадія» створено в 2001 році на площі 25 га, - розповідає очільник агропідприємства, заслужений працівник сільського господарства України Микола Іванович Пилипів. - Потужності нарощувалися поступово. Нині господарюємо на майже 4 тис. гектарах сільськогосподарських угідь селища Гримайлів, сіл Клювинці, Товсте, Оленівка, Буцики. Вирощуємо зернові й технічні культури, розвиваємо свинарство, на 50 га посаджені яблуневі сади. Зерно зберігаємо на сучасному елеваторі потужністю 12 тис. т., урожай яблук - у фруктосховищі на 2 тис. тонн».

Штат працівників ПАП «Аркадія» 130 осіб - це трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, агрономи, водії автотранспортних засобів, водії навантажувача, слюсарі з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, підсобні робітники, електрогазозварники, оператор очисного устаткування.

«Найближчими роками заплановано збільшити потужності з відгодівлі поросят; модернізувати сад - посадити сорти яблунь, урожай яких можна реалізовувати на експорт; побудувати сучасну сортувально-пакувальну лінію», - ділиться планами на майбутнє Микола Іванович Пилипів. – За добором кадрів, звичайно ж, звернемося до Гусятинської райфілії ОЦЗ».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com