Історія успіху із Підволочиська: водій транспортних засобів перейшов у сферу... медицини

img 664d10791d4c264b3c2740599e203b8c v2020 рік приніс свої корективи у трудове життя Петра Герія із містечка Підволочиськ на Тернопільщині.

Більше 26 років чоловік працював водієм транспортних засобів у різних галузях, здійснюючи поїздки як по Україні, так і за кордон. Проте через карантинні заходи у країні та суттєве зменшення міжнародних перевезень, діяльність роботодавця, у якого працював чоловік, була обмежена, відтак у жовтні минулого року Петро залишився без роботи.

Спочатку він активно намагався знайти місце праці самостійно, та все ж через місяць звернувся по допомогу до Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості. Кар’єрна радниця ознайомила чоловіка з актуальними вакансіями, запропонувала можливі варіанти працевлаштування та, врешті, скерувала Петра до місцевого Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який здійснював підбір працівників на різні посади. Співбесіда, тестування, психологічні випробування, відбір пройшли успішно і вже у березні 2021 року чоловік був працевлаштований на посаду водія машини «Швидкої допомоги».

«Раніше я думав, що водієм працювати зовсім не складно, – ділиться своїми думками Петро. – Я активно шукав роботу і, коли мені запропонували бути водієм «швидкої», задумався, адже тут потрібно не лише керувати спеціальною машиною, але й бути готовим до різних неординарних ситуацій. Ця робота має свою специфіку та особливості. Проте, коли діяльність подобається, можна всього навчитися. Головне, щоб робота приносила задоволення для працівника і користь людям».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com