Монастириська. Маршрут успіху: служба зайнятості – стажування - робота

img d95e58080a3560617474251cec2113f5 vНа початку серпня 2020 року Уляна Пиж, жителька м. Монастириська, у пошуках роботи звернулась в Монастириську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості. За освітою вона вихователь дошкільного закладу, проте мала досвід роботи й продавцем продовольчих товарів.

У вересні 2020 року місцевий приватний підприємець звернувся у філію ОЦЗ за допомогою у доборі кадрів за професією продавець непродовольчих товарів у квітковий магазин. Кар’єрний радник запропонувала цю вакансію Уляні. Оскільки безробітна мала досвід роботи в суміжній професії, то було організоване стажування у роботодавця безпосередньо на робочому місці, під час якого вона вивчила функціональні обов’язки, асортимент товару, правила прийому, зберігання, пакування квітів, оформлення букетів, оцінки якості квітів та ін.

«Сучасний продавець – це і товарознавець, і маркетолог, і психолог, і комерсант, і вірний помічник покупця. Уляна - акуратна, сумлінна та доброзичлива працівниця, отож у жовтні 2020 року була працевлаштована на постійне місце роботи, де працює до сьогодні», - каже роботодавець.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com