Історія успіху: бажання працювати, навчання на виробництві та наполегливість дозволили шумчанці отримати роботу на перспективному підприємстві

2021.09.07 ШумськПрофесійна освіта є, але досвіду праці немає, відповідно, роботу знайти практично неможливо, людина у відчаї – знайома ситуація? В таких обставинах була і Наталія із села Великі Дедеркали на Шумщині.

До 2020-го вона 12 років була у відпустці по догляду за дітьми, останній рік працювала технологом з виробництва у фермерському господарстві. Втративши роботу, зареєструвалася у Шумській районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Коли кар’єрна радниця райфілії ОЦЗ запропонувала жінці вакансію бухгалтера у ТОВ «Дюшенея» (підприємство з виробництва та переробки торфу) за умови попереднього профнавчання на підприємстві, Наталія із задоволенням погодилась.

Величезне бажання працювати за отриманою професією, постійна самоосвіта, активність, наполегливість та рішучість дали можливість жінці успішно пройти професійну підготовку безпосередньо на робочому місці, освоїти документацію та потрібні програми для роботи у віддаленому доступі, врешті, вже через місяць отримати бажану роботу бухгалтера у ТОВ «Дюшенея», яке має значні перспективи розвитку та розширення потужностей на території Шумської ОТГ (відкриваються цехи з виробництва добрив на основі торфу).

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com