В обласній бібліотеці для молоді оголосили літературний конкурс

b01b7fffbc977767e569359c4e8ca406Фанів творчості американського письменника Рея Бредбері запрошують до участі в незвичному літературному конкурсі. До 15 вересня у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді чекатимуть на  фанфіки, написані за мотивами книги «Кульбабове вино».

«Кажуть, що цей твір – це впіймане і закорковане у пляшку літо. Літо нашого дитинства. Тому й тематика фанфіків – «Літні історії». Ваш фанфік (текст, у якому використаєте ідею, сюжет або персонажів «Кульбабового вина») може бути представлений на конкурс у вигляді оповідання, повісті, невеличкого роману, новели, вірша, есе. Об’єм тексту-міні (маленький фанфік від 1 до 20 друкованих сторінок),» – розповідають у бібліотеці.

У своєму фанфіку можна написати продовження однієї з історій «Кульбабового вина», описати події, які сталися напередодні, вписати себе як персонажа, поєднати в одному героїв кількох творів Р. Бредбері тощо.

Вік учасників конкурсу літературних фанфіків: +14

Категорії учасників: «Підлітки» (14-18 років) та «Молодь» (19-35 років)

Роботи надсилати на е-адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У Всеукраїнський день бібліотек, 30 вересня, конкурсна комісія в складі відомих тернопільських літераторів, редакторів та бібліотекарів оголосить та нагородить переможців з категорій «Підлітки» та «Дорослі».

Залишилось небагато – прочитати книгу Р.Бредбері «Кульбабове вино» (є у фонді бібліотеки) та проявити свій письменницький хист.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com