Сергій Надал: Тернополі продадуть з аукціону старий радянський літак та куплять армію дронів для ЗСУ

Продати літакДепутати міської ради Тернополя підтримали ініціативу міського голови та прийняли рішення продати з аукціону памґятник у вигляді радянського літака «МІГ-17», який розміщувався на масиві «Східни» перед входом у парк Національного відродження. На виручені кошти – придбати армію дронів для ЗСУ. На аукціон виставлять корпуса літака «МіГ-17» без силової установки та без навісного обладнання. 

 

Дрони для тернопільських підрозділів. «Прийняли рішення про продаж на аукціоні пам’ятника у вигляді старого радянського літака, який раніше був на масиві «Східний». Всі виручені кошти підуть на закупівлю безпілотних літальних апаратів для підрозділів ЗСУ, в яких служать наші тернополяни. На фронті безпілотники – це не лише «очі та вуха» військових. Дрони щодня знищують рашистів та їх техніку. Українські безпілотними завдають ударів по ворожих тилових позиціях. Добре розуміємо, що дрони – це розхідний матеріал, як і снаряди та ракети. Щоб й надалі ефективно знищувати ворога, нашим хлопцям треба справді цілу армію дронів. І це не перебільшення», – зазначив міський голова Сергій Надал..

Нагадаємо демонтаж літака МІГ-17 як одного із радянських символів, що розташовувався при вході у парк Національного відродження на масиві «Східний» (просп. Степана Бандери), було проведено у Тернополі 14 квітня. Літак був аварійним. Демонтаж проведено відповідно до рішення виконавчого комітету «Про виконання робіт з демонтажу об’єкта благоустрою».

«Московські літаки «рівняють з землею» українські міста на сході України, з цих літаків запускають ракети по Тернопільщині, Львівщині, Вінничині, по Києву. Тому у нашому місці не місце радянським літакам, навіть старим та аварійним, навіть у вигляді пам’ятника», - прокоментував тоді факт демонтажу міський голова Сергій Надал.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com