У Тернополі новий Молодіжний міський голова

obrannya novogo molodignogo miskogo golovu ternopolya 2021 13У Тернополі обрали нового голову Молодіжної міської ради, трьох його заступників і секретаря Молодіжної міської ради (ММР) VI скликання.

Так, за результати голосування, новим головою Молодіжної міської ради та відповідно, молодіжним міським головою Тернополя та радником міського голови обрано кандидата, делегованого ГО «Тернопільський освітній навчально-демонстраційний «Центр Науки»» - Дмитра Дем’яненка.

obrannya novogo molodignogo miskogo golovu ternopolya 2021 14

Під час заходу прозвітував про діяльність Молодіжної міської ради за більш, ніж рік роботи Назар Гапій, який обіймав посаду молодіжного міського голови з вересня 2020 року.

Висловив подяку очільнику Молодіжної міської ради V скликання за активну громадську позицію і розвиток молодіжного крила у Тернополі, а також привітав новообраного молодіжного очільника і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Вітаю активну молодь міста з початком роботи молодіжного парламенту, з обранням до Тернопільської молодіжної ради. Це велика честь для вас, адже саме вам друзі, однолітки, партнери довірили визначати роль молоді в житті міста і керувати молодіжної політикою найближчими роками. Ми пишаємося тим, що у Тернополі уже більше 11-ти років успішно працює Молодіжна міська рада. Будь-яке рішення, яке стосується сфери молодіжної політики, приймаються або з ініціативи Молодіжної міської ради або після його схвалення та розгляду, - відзначив Сергій Надал. - Саме тому Тернопіль – місто молоді, адже молоді люди тут завжди бере активну участь у житті та розвитку міста. Впродовж 2020-2021 років Тернопіль був Молодіжною столицею України. Дякую за підтримку усім молодіжним громадських організаціям. Завдяки спільній роботі нам вдалося цього досягти і успішно показати всій Україні, що ми можемо бути кращими. Новій команді на чолі з Бажаю вам успішної роботи. Надалі ми всі разом будемо працювати та розвивати молодіжну політику у Тернополі».

Довідка: Молодіжна міська рада є консультативно-дорадчим органом Тернопільської міської ради та її виконавчого комітету з питань молодіжної політики, покликаний сприяти взаємодії міської ради та її виконавчих органів і молоді міста Тернополя, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, які впливають на життя молоді та її участь в усіх сферах життя суспільства в місті.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com