Сергій Надал: Наша єдність зупинить 100-тисячну московську орду

publichniy zvit miskogo golovi 2019 rik berezil 2 e158201743826530 років тому ми показали, що є самодостатньою нацією, а сьогодні маємо захистити свою державу

Україна відзначає цього року 30-ту річницю Всеукраїнського референдуму за Незалежність, коли мільйони українців від Заходу до Сходу підтримали Акт проголошення незалежної Української держави.

Цього року до річниці референдуму за Незалежність маємо непросту зовнішньополітичну ситуацію. На кордонах стоїть 100-тисячна московська орда, готова до наступу. Ворожі голоси розносять по світу думку про нездатність України захищатися. Про відсутність союзників. Говорять про розкол українського суспільства.

Українці можуть протиставити ворожій пропаганді лише єдність. Готовність до самоорганізації і підтримки своєї армії та своєї держави. Готовність відкинути будь-які політичні суперечки заради вищої цілі.

Коли постає питання, що є найважливішим, варто згадати День пам’яті жертв Голодоморів, коли кілька днів тому ми шанували пам’ять мільйонів загиблих українців. Трагедія геноциду сталася, бо українці не мали власної національної держави, здатної захистити їх життя.

Сьогодні ж ми маємо таку державу. Саме ми маємо зупиняти усі внутрішні та зовнішні сили, які готові зруйнувати незалежну Україну. Лише у власній державі українці матимуть захист і добробут. Незалежність треба цінувати. Вона далася нам кров’ю мільйонів українців різних поколінь.

Нам важливо залишатися собою. Усвідомлювати, що ми велика нація. “Український народе будь собою! Не підлещуйся, не підлягай, другим, у ласки не заходь, але сам своєю працею здобудь собі своє майбутнє!” - говори Патріарх Йосиф у зверненні до українського народу.

Це бажання бути собою, поважати свої традиції, свою історію, своє походження, своє право самостійно господарювати на своїй землі, мотивувало українців голосувати за Незалежність 30-ть років тому. Ми обрали незалежну Україну. Зробили це попри волю геополітичних сил, котрі остерігалися української незалежності.

Сьогодні ми маємо захистити своє право жити у незалежній державі. Підтримуючи Україну ми стоїмо на захисті свободи та достатку. Тільки у незалежній державі українець буде щасливим.

Тож будьмо пильними! Будьмо собою! Єднаймо сили заради України!

Слава Україні!

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com