Студенти Чортківського медичного коледжу матимуть оновлений спортивний майданчик

Триває реконструкція спортивного майданчика Чортківського державного медичного коледжу. Проект реалізовують у рамках президентської програми «Велике будівництво».

спорт чортків

Як розповів директор закладу Любомир Білик, це спортивний комплекс для занять різними видами спорту. Наразі на майданчику уже зроблено основу та огорожу.

«Ми плануємо ще встановлення поліуретанового покриття, секційних збірних трибун та роздягалень. Всі роботи хочемо завершити у 2020 році», - зазначив Любомир Білик.

Загальна вартість проекту - більше 10 млн. грн. Кошти виділено з Державного фонду регіонального розвитку та з місцевого бюджету.

Нагадаємо, програма «Велике будівництво» ініційована Президентом України Володимиром Зеленським. Вона передбачає масштабну розбудову інфраструктури України і включає майже 380 об’єктів. Очікується, що в її межах буде відремонтовано 4 тисячі кілометрів доріг державного значення, на що передбачено понад 85 млрд грн. Також цього року в Україні мають побудувати чи реконструювати 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів і придбати 100 шкільних автобусів.

В рамках реалізації національного проєкту «Велике будівництво» в Тернопільській області триває будівництво, реконструкція, капітальний ремонт 5 шкіл, 5 садочків і 6 об’єктів спорту. А також - 237 км місцевих, комунальних і державних доріг.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com