Тернопільські фахівці рекомендують, як правильно навчити дітей плавати

плавання діти 33Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розробив рекомендації, щодо навчання дітей плаванню. Уроки призначені для початкового навчання, вироблення основних умінь, для занять цим видом рухової активності. Ця методика може застосовуватися батьками, які вирішили самостійно навчити своїх дітей плавати.

Плавання є життєво необхідним навиком. Вправи, які юні плавці виконують на суші і у воді, зміцнюють і розвивають м’язи рук, ніг, тулуба, що є важливо для формування правильної постави. Плавання забезпечує навантаження на всі групи м’язів, дитина розвиває своє тіло, прикладаючи до цього мінімум зусиль.

Діти, які з раннього віку плавають, отримують хорошу фізичну підготовку, завдяки якій в майбутньому вони зможуть успішно займатися практично будь-яким видом спорту.

Уроки з розробленими рекомендаціями розміщені на фейсбук-сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Укладник рекомендацій: Ванджура В.Я. – заслужений працівник фізичної культури і спорту України, директор Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», рецензенти: Мартин П.М. – кандидат наук з фізичної культури і спорту.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com