Триває реєстрація на участь у Всеукраїнських спортивних змаганнях «Ігри ветеранів»

igri veteraniv 17102024

Усіх охочих запрошують долучитись та взяти участь у Всеукраїнських спортивних змаганнях «Ігри ветеранів» у 2024 році. Зареєструватись кандидати можуть до 27 жовтня. Реєстрація відбувається онлайн за посиланням: https://ee.kobotoolbox.org/x/RzJ0HpPS.

До відбору запрошуються особи, які залучалися до забезпечення проведення антитерористичної операції, забезпечення здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, до здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України (період з 2014 року – до сьогодні), з числа:

- військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту та особи з їх числа, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій;

- осіб, звільнених з військової служби, служби цивільного захисту, служби у правоохоронних органах;

- ветеранів війни (учасники бойових дій, статус яким встановлено згідно з пунктами 21-25 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту») та особи з інвалідністю внаслідок війни, яким статус встановлено згідно з пунктами 11-16 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Змагання мають на меті допомогти ветеранам та військовослужбовцям, які отримали травми або поранення, у процесі реабілітації через спорт. Дисципліни включатимуть кросфіт та кіберспорт (онлайн), що дозволить ветеранам випробувати себе як у фізичній підготовці, так і в інтелектуальних змаганнях.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com