Тернопільська веслувальниця Іванна Дяченко взяла два «золота» та «бронзу» на міжнародній регаті в Угорщині

vesluvannia diachenko seged 09 2020 1Перші міжнародні старти, які проводилися в угорському місті Сегед під егідою Міжнародної федерації каное, успішно склалися для тернопільської веслувальниці Іванни Дяченко. Ці змагання зібрали понад чотириста представників цього виду спорту із 22 країн і вважаються неофіційним чемпіонатом світу для веслувальників юнацького та юніорського віку, тобто, спортсменів віком 15-18 років, зазначають в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

Виступаючи на цій регаті, Іванна Дяченко виборола дві золотих та одну бронзову медалі. Так, першу золоту нагороду наша землячка здобула в байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів, перемігши угорок Анну Маро та Доріну Дечі. Друге «золото» спортсменка завоювала, виступаючи в змішаному екіпажі байдарки-четвірки на 500-метрівці. До складу екіпажу увійшли, крім Іванни, Вікторія Мунтян з Полтави, Данило Платаш з міста Обухів та Олексій Мамченко з Херсону.

А бронзова нагорода на рахунку Іванни Дяченко в байдарці-одиночці на 500-метрівці. В цьому заїзді угорки Маро та Дечі випередили нашу веслувальницю.

Іванна Дяченко - вихованка Тернопільської міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з водних видів спорту, сьогодні представляє обласну школу вищої спортивної майстерності. Тренери спортсменки А.П. Дяченко та В.П. Гикавий.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com