У Тернополі провели змагання зі спортивно-туристського орієнтування

orientuvannia ternopil 09 2020 1 1У Тернополі провели традиційні змагання першості області зі спортивно-туристського орієнтування в паркових зонах в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів «Спорт для всіх в парках і скверах», присвячені Всесвітньому дню туризму.

Цьогорічні змагання відбулися у парку «Національного Відродження». Урочистий настрій відкриття та інтрига нагород спонукали учасників до перемоги.

Розповідає головний суддя змагань Роман Романишин: «І ось момент старту настав, поставивши перед кожним випробування, а саме пошук контрольних пунктів, що були розташовані на теренах парку. Молодшим учасникам вікових груп 10-14 років та 35 річним і старшим, а також сімейним парам необхідно було віднайти КП за вибором. Завдання для інших вікових груп – орієнтування у заданому напрямку із поступовим зростанням номерів. Ті учасники, які віднайшли більше контрольних пунктів за коротший проміжок часу, і здобули почесні місця у турнірній таблиці».

DSCN6726

Змагання були організовані спільною працею Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді та Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Після багатоденного очікування стартів в умовах карантину, цьогорічний день змагань залишиться у пам’яті учасників як осінній та дощовий, але змагання відбулись з відчуттям самореалізації учасників та втіленням їх задумів, - переконаний головний суддя Роман Романишин.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com