«Золото» і три «срібла» привезли тернопільські боксерки з Кубка України

boks krysiuk harkiv 10 2020 1 1Чотири медалі привезли додому тернопільські спортсменки з Кубка України з боксу серед жінок, молоді, юніорок і дівчат, який проходив у Харкові. Учасниками турніру стало понад двісті п’ятдесят представниць цього виду спорту з різних регіонів нашої держави, інформують в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

Серед юніорок у ваговій категорії до 80 кілограмів перемогу завоювала тернополянка Каріне Айрапетян. У цій же віковій групі у ваговій категорії до 57 кілограмів відзнаки за третє місце удостоєна її колега по команді Софія Голован.

Також «бронзу» виборола серед жінок у ваговій категорії до 57 кілограмів і Каріна Вовк - студентка факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка. Ще одну бронзову медаль здобула тернопільська спортсменка Олеся Крисюк, студентка ЗНУ, яка виступала у ваговій категорії до 75 кілограмів.

boks krysiuk harkiv 10 2020 1Атлетки займаються в Тернопільській ОДЮСШ із літніх видів спорту та в обласній ШВСМ.

Звернемо увагу, що ці старти були визначальними для формування молодіжної та юніорської збірних для виступів на чемпіонатах Європи в своїх вікових групах.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com