Збаразькі гирьовики вдало виступили на чемпіонаті України в Дубно

гирьовикиЧемпіонат України з гирьового спорту відбувся у місті Дубно. У складі команди Тернопільської області виступали вихованці Збаразької РК ДЮСШ та СК «Гирьовик», які показали високі досягнення.

«Четверо спортсменів вчергове значно покращили свої особисті досягнення. Найскладніше було майстру спорту Богдану Тольпі. При скидці ваги на 5 кг, у ваговій категорії до 68 кг він завоював чемпіонський титул серед юніорів та бронзу серед дорослих і при цьому встановив особистий рекорд у вправі довгий цикл», - повідомляє тренер спортсменів Петро Багрій на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

gyri bagriy 10 2020 1 1«У ваговій категорії до 74 кг Вадим Карлатян в перший день у вправі двоборство здобув «золото» серед юніорів та «срібло» серед дорослих, де і в поштовху, і в ривку, і в сумі двох вправ оновив свої особисті рекорди. На другий день змагань, Вадим зміг отримати «бронзу» в іншій вправі, довгий цикл. Серед юнаків 16 років і молодші прекрасний результат показав Павло Колодчак. Будучи на два роки молодшим за своїх суперників, Павло з особистими рекордами (вагова категорія до 62 кг) у поштовху, ривку та сумі двох вправ виборов срібну нагороду. Вдалий дебют і теж з особистим покращеним результатом вийшов у Павла Станьковського, а це хороша перспектива на майбутнє п’яте місце. На жаль, не зміг піднятися вище четвертого місця, уже в міру досвідчений Андрій Тольпа. Незважаючи на те, що і конкуренти були дуже сильні, все ж результат очікувався кращий. Обидва спортсмени виступали у вазі понад 62 кг. Тернопільщина серед 15 інших областей виборола друге місце у загальнокомандному заліку», - коментує Петро Багрій.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com