Президент НОК України Сергій Бубка звернувся до спортивної громадськості у зв’язку з перенесенням Олімпійських ігор 2020 року в Токіо

83ca2726272c34af7afc590e39195929 mainОлімпіаду-2020 у Токіо перенесено на 2021 рік. В зв’язку з цією непересічною, екстраординарною подією в житті цілої галузі, в житті кожного спортсмена, хто готувався і готується до участі у цих важливих спортивних випробуваннях, шанувальників спорту, які вболівають та підтримують наших атлетів, президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка звернувся до української спортивної спільноти. Текст звернення оприлюднено на офіційному сайті НОК України.

«Дорогі наші спортсмени і тренери! Наша велика Олімпійська родино!

Міжнародний Олімпійський Комітет спільно з Урядом Японії ухвалили рішення щодо Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо. Рішення прийнято. Олімпійські Ігри ВІДБУДУТЬСЯ не пізніше літа 2021 року.

Перенесення Ігор – це можливість зберегти здоров’я всіх учасників, можливість всім атлетам підготуватися до найважливіших змагань в житті, вийти на пік своєї форми, можливість налаштуватися на перемогу. Перемогу як особисту, так і всього людства в складній боротьбі.

Олімпійський вогонь вже запалено в Древній Олімпії і впродовж усього часу він буде знаходитись у Токіо. Сьогодні це символ віри і надії всього людства, і запалення вогню на відкритті Олімпійських Ігор означатиме, що на планеті знову панує мир і спокій.

А зараз потрібно налаштуватися на тривалу підготовку, продумати кожен крок і рухатися у напрямку до Токіо!», - Президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com