Спортсменка з Тернополя стала призеркою чемпіонату Європи з боксу серед юніорів

boks airapetian 11 2020 1 1Більше тижня столиця Болгарії приймала учасників чемпіонату Європи з боксу серед юніорів. Честь Тернопільської області у складі збірної України на континентальній першості в Софії відстоювала Каріне Айрапетян, повідомляє обласне управління фізичної культури і спорту.

У ваговій категорії 80 кг наша землячка, змагаючись у фіналі з боксеркою з Росії, здобула срібну нагороду. За словами тренера спортсменки Руслана Фірмана, бій був дуже конкурентний, рівний, достойний, у кожному епізоді Каріне проявляла себе краще суперниці і у неї були всі шанси на перемогу, однак суддівське рішення віддало перевагу росіянці.

boks airapetian 11 2020 2«Виступом Каріне ми дуже задоволені, – говорить Руслан Фірман, – спортсменка продемонструвала високий потенціал, тому всі були переконані у тому, що вона стане переможницею, та судді вирішили по-іншому. Але у будь-якому випадку звання віце-чемпіонки Європи – теж дуже вагоме».

До речі, на цьогорічному чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів збірна України завоювала двадцять медалей, серед яких п’ять золотих, чотири срібних, 11 бронзових, і посіла друге місце у загальному заліку серед близько двадцяти команд країн Європи.

Каріне Айрапетян представляє школу вищої спортивної майстерності та боксерський клуб «Шкіряна Рукавичка», є вихованкою КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби, навчається в одинадцятому класі Тернопільської ЗОШ№ 4. Тренується спортсменка під керівництвом Руслана Фірмана та Анатолія Фірмана.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com