Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний показав хороший результат у чоловічій спринтерській гонці в рамках четвертого етапу Кубка світу

121898 1В рамках четвертого етапу Кубка світу в австрійському Хохфільцені відбулася чоловіча спринтерська гонка. Як повідомляє Федерація біатлону України, українські біатлоністи провели найкращу гонку в сезоні. А капітан збірної Дмитро Підручний посів високе шосте місце.

«Дмитро Підручний першим з наших хлопців в сезоні закрив усі мішені в особистій гонці і фінішував шостим в спринті! Не менш важливо, ніж підсумковий результат те, що на дистанції капітан виявився конкурентоспроможним, особливо на останньому колі!», - інформує офіційний Інтернет-сайт Федерації.

Підручний включив максимальні швидкості і не віддав позицію французам Емільєну Жаклену і Кантену Фійону Майє, які на останньому колі не зуміли відіграти півтори і шість секунд відповідно.

Обійти Підручного змогли лише скандинави - швед і чотири норвежця! Причому подіум вийшов повністю норвезьким. Стурла Легрейд став найкращим на всіх контрольних позначках, починаючи з першої стрільби, і впевнено виграв. Він не тільки бездоганно стріляв, але і виявився трохи швидшим за Йоханнеса Дале, якому підкорилося срібло. А Йоханнес Бьо після двох промахів на лежці зумів зібратися і завоювати бронзу. Ще один норвежець Ветле Крістіансен з одним колом штрафу в пасиві зайняв четверте місце.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com