До Дня Святого Миколая на Теребовлянщині відбулась ціла низка спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів

турнір з міні футболу на відкритизх майданчикахЦіла низка спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів, організованих Центром розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради до Дня Святого Миколая, відбулась у Теребовлі.

Насамперед, це турнір з боксу серед юнаків, у якому 12 грудня змагались команди з міст Кременець, Тернопіль та місцеві шанувальники цього виду спорту. «Жоден із хлопчиків не проявив слабкість, у кожному спортивному бою тримався до останнього. Юні любителі боксу в є прикладом для багатьох однолітків та гордістю для своїх батьків», - стверджує організатор турніру та тренер клубу «Характерник» Віталій Москва.

турнір з боксу серед юнаків

15 грудня Центр розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради провів турнір з міні-футболу серед дітей 2009-2010 р.н. і молодших. Участь у змаганнях взяли 6 команд. Юні любителі міні-футболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами Центру розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради.

21 грудня до Дня святого Миколая було організовано турнір з волейболу серед юнаків 2004 р.н. і молодших. У змаганнях брали участь команди з Тернополя, Луцька, Стрия Львівської області, Теребовлі. За результатами ігор перше місце зайняла команда ДЮСШ з Тернополя.

Також Центр розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради спільно з районною Федерацією футболу організовували турнір з міні-футболу на відкритих майданчиках, в якому виступили 24 команди.

Ще одні футбольні баталії з нагоди Свята Миколая розгорілись на турнірі серед дітей 2013-2014 р.н. «Крок до мрії», який Центр розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради провели спільно з відділенням футболу. Тренер юних футболістів –Володимир Лукачик. Усі діти були нагороджені грамотами та медалями від Центру розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради, - повідомляє директор Центру Ярослав Королюк.

спортивний захід крок до мрій

 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com