Наші біатлоністи вибороли «срібло» на чемпіонаті України у естафетній гонці

brygadyr drabyk biatl ukr 12 2020 300На чемпіонаті України з біатлону, який проходить у Буковелі, відбулись естафети. Організатори прийняли рішення про спільний старт чоловічої та жіночої гонки - хлопці пішли в гонку першими, дівчата відразу за ними, зазначають в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

На кожному етапі спортсмени бігли по чотири кола - до стрільби лежачи долали два. Срібним призером в естафетній гонці 4х7,5 км серед чоловіків стала тернопільська команда. У її складі виступали учні обласної ДЮСШ із зимових видів спорту Руслан Бригадир, Давид Драбик та вихованці ТО ШВСМ Віталій Мандзин та Віталій Труш.

Як йдеться у повідомленні   Федерації біатлону України, вже до середини гонки позначилася колосальна перевага двох чернігівських команд. У хлопців зусиллями Сергія Теленя і Артема Тищенка, які на двох використали лише один запасний патрон, перевага збірної Чернігівської області досягла майже трьох хвилин! Куди цікавішою була боротьба за місця, що залишилися на подіумі. Досить сказати, що на третьому етапі після стрільби лежачи чотири команди-претенденти на срібло і бронзу розташовувалися в межах десяти секунд!

Вирішальною тут виявилася швидкість двох представників команди Б - Руслана Бригадира і Віталія Труша, які на заключних відрізках представляли Тернопільську область і завершили зусилля Віталія Мандзина і Давида Драбика срібними медалями. Головними суперниками тернополян були спортсмени Сумської області, але Євген Івченко, Дмитро Грущак, Владислав Чихарь і Денис Насико змушені були задовольнятися бронзою.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com