На Тернопільщині розпочинається обласний відеоконкурс «Спортивна зима» під час карантину

спорт 2221З 18 січня до 25 лютого 2021 року на Тернопіллі триватиме обласний відеоконкурс «Спортивна зима» під час карантину.

Відеоролики на конкурс мають відображати активний спосіб життя людей від молодшого до старшого віку, як на свіжому повітрі так і у спортзалах.

У Відеоконкурсі, (без вікових обмежень), можуть взяти усі бажаючі.

Відеоролики надсилати за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.

Роботи, які подаються на Відеоконкурс, мають бути авторськими.    

Ролики будуть опубліковані у соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.  

Результати Відеоконкурсу будуть розміщені 1 березня 2020 року в соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/ та сайті Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/.

Переможці та призери обласного відеоконкурсу «Спортивна зима» під час карантину будуть відзначені медалями відзнаками та сувенірною атрибутикою.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com