Тернопільські борці на Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби здобули три медалі

greko voitovych zaporixxia 02 2021 1 1Міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юніорів 2001-2002 р.н., пам’яті майстра спорту СССР Євгенія Трухіна, пройшов у Запоріжжі. Понад 150 спортсменів з усієї України та збірна команда Польщі взяли участь у змаганнях.

Три медалі здобули на цих престижних змаганнях, які є відбірковим етапом серед юніорів на участь у чемпіонаті Європи, представники команди Тернопілля - вихованці КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» та обласної Школи вищої спортивної майстерності, зазначають в обласному Управлінні фізичної кльтури та спорту.

Так, Володимир Войтович (студент ЗУНУ, ШВСМ) став срібним призером у ваговій категорії 55 кг, Анатолій Котик (ШВСМ), який виступав у ваговій категорії 60 кг, завоював «бронзу», і ще одну бронзову нагороду виборов Василь Васильківський (студент ЗУНУ, ШВСМ).

Турнір пам’яті Євгенія Трухіна проводиться в Запоріжжі з 1996 року, і одразу набув статусу міжнародного. Започаткували змагання друзі Євгенія і його тренер, почесний майстер спорту СРСР, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Лаврентій Майламян. Євгеній Трухін за життя неодноразово був призером республіканських турнірів з греко-римської боротьби, майстер спорту СРСР.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com