Тернопільські велосипедисти показали високі результати на Кубку України

velo lviv trek 02 2021 1У Львові відбулись перші змагання з велосипедного спорту в 2021 році. Учасниками Кубку України з велосипедного спорту на треку стали 105 спортсменів з усієї України, в тому числі і тернопільські велосипедисти.

Традиційно наші юнаки показують хороші спортивні результати в змаганнях на треку, і цього разу вихованці заслуженого тренера України Володимира Павелка знову підтвердили свою високу фізичну та тактичну підготовку і повернулись додому володарями та призерами Кубку України, - повідомляє Тернопільський осередок ГО «Федерація велосипедного спорту України».

Повний комплект нагород зумів додати до переліку своїх досягнень студент Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя Юрій Щербань.

Юра став переможцем гонки «Омніум», срібним призером індивідуальної гонки переслідування 4 км та піднявся на третю сходинку п’єдесталу в командній гонці переслідування на 4 км.

Долучив до свого активу золоту нагороду командного спринту ще один тернополянин, студент коледжу економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ Артем Авдалян. Велосипедисти є вихованцями Обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com