Юні дзюдоїсти Тернополя долучилися до відзначення Міжнародного дня спорту

dziudo ternopil 04 2021 1 1З нагоди відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру стипендіаткою регіонального осередку «НОК України» Іванною Попадюк було реалізовано Всеукраїнський освітній проєкт Національного олімпійського комітету України #OlympicLab за напрямком «Розвиток/добробут - пізнай себе» для юних дзюдоїстів Тернополя. Про це повідомляють в обласному Управлінні фізичної культури та спорту.

dziudo ternopil 04 2021 1Лектором виступив тренер з дзюдо та самбо Віталій Гнатишин, який розповів дітям, як пізнавати себе та як через спорт вони розвиваються. Окремо йшлося також про те, як волею та дисципліною стають сильними, перемагають свої слабкості, як, долаючи страх, краще себе пізнають і вже вчаться бути впевненішими та сміливішими, як дорослішають і стають більш уважними та дружніми. Коли тренер допомагає їм, а вони - своїм партнерам на тренуванні, то таке ставлення одночасно проявляється і в повсякденному житті у допомозі своїм близьким.

Після завершення заходу юні спортсмени долучилися до світового челенджу #WhiteCard, приуроченого Міжнародному дню спорту на благо розвитку та миру і отримали подарунки від місцевого осередку Національного олімпійського комітету України в Тернопільській області.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com