Тернопільський віндсерфінгіст Олександр Тугарєв готується до боротьби за олімпійську ліцензію

tugarev ol 2016 1Претендентом на участь в Олімпіаді у Токіо є тернопільський віндсерфінгіст, майстер спорту України міжнародного класу з вітрильного спорту Олександр Тугарєв.

За інформують в обласному управлінні фізичної культури та спорту, Сашко нещодавно брав участь у зимовому навчально-тренувальному зборі, який проходив в Іспанії.

Ці тренування планувались як підготовка до кваліфікаційного Європейського відбору на Олімпіаду-2020 в Італії. Однак через карантинні заходи регату було відкладено. На цих змаганнях мали розігруватись олімпійські ліцензії для віндсерфінгістів Європи. Оскільки всі спортивні події наразі відмінено чи відкладено, а календар подальших заходів ще не складено, Сашко Тугарєв зараз продовжує тренувальний процес у Тернополі.

За словами Олександра, перенесення Олімпійських Ігор на 2021 рік з одного боку вибило його з усталеного графіка, але з іншого боку, дає можливість краще підготуватись до майбутніх відповідальних регат.

Додамо, що Олександр Тугарєв був у складі національної олімпійської збірної України на олімпіаді у Ріо-де Жанейро в 2016 році. У змаганнях віндсерфінгістів наш земляк увійшов до двадцятки кращих спортсменів світу.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com