У Байковецькій ТГ провели змагання «Спорт для всіх у парках і скверах»

IMG 20210526 123223 копияДо Дня захисту дітей у Байковецькій територіальній громаді відбулись фізкультурно-оздоровчі заходи «Спорт для всіх у парках і скверах»

26 травня 2021 року на майданчику Байковецької школи було весело та гамірно, адже там зібрались діти, щоб помірятися силами у різноманітних спортивних випробуваннях.

У змаганнях взяли участь сім команд – учасниць. Хлопці та дівчата мірялися силами у змаганнях з дворового футболу на майданчику ЮКА, естафеті «Боулінг», та командних естафетах. Дівчатка з кожної команди випробували себе у дарсі.

Чудова сонячна погода створювала в учасників чудовий піднесений настрій. Спортивні колективи демонстрували вміння концентруватись на поставлених перед ними завданнях, високий командний дух та волю до перемоги. Змагання тривали три з половиною години.

IMG 20210526 123506 копия

Перемогу здобула команда Ангелівської загальноосвітньої школи I-Ш ступенів Байковецької сільської ради, друге місце виборов спортивний колектив НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Байковецької сільської ради, третє місце здобула команда  Байковецької ЗОШ І-ІІ ступенів Байковецької сільської ради.

Переможці та призери нагороджені медалями, відзнаками та призами.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com