Випускниця факультету фізичного виховання Ірина Коляденко виборола бронзу Олімпійських ігор у Токіо

32232323232767666556Українська борчиня Ірина Коляденко стала другою представницею жіночої боротьби, яка здобула бронзову нагороду для медальної скарбнички української збірної на Олімпійських іграх у Токіо. 22-річна Ірина продемонструвала впевнену боротьбу у ваговій категорії до 62 кг.

Як повідомляє НОК України, за словами спортсменки, найтяжче на шляху до п’єдесталу було витримати психологічне навантаження.

«Було нелегко після програшу у півфіналі. Але налаштуватися на «бронзову сутичку» мені допоміг мій тренер. Я вдячна за нагороду. Це був тяжкий шлях, і я рада, що його пройшла з такою класною командою, - поділилася Коляденко.- Зараз хочу відпочити. А планувати, що далі - будемо вже, коли повернусь на килим. Але ціль не змінюється – олімпійське золото».

Ця олімпійська медаль є вдвічі приємною подією для спортивної спільноти Тернопілля, оскільки Ірина Коляденко є випускницею факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, звертають увагу в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com